Orbán-birtok Hatvanpusztán: gőzerővel ültetik a fákat

  • narancs.hu
  • 2024. április 6.

Belpol

Talán így akarják eltakarni a luxust a kíváncsi szemek elől. 

„Egy tévéstábbal a földről is megnéztük, hogy milyenre cserélte Orbán az előző pálmaházát (mert a pénz nem számít ugye, és egyelőre a Spar-t sem kellett kifizetni). Közben azt is láttuk, hogy gőzerővel ültetnek a kastély köré rengeteg új fát. Ennek oka az lehet, hogy a mostaninál jobban takarja el a luxus “majorságot” a kíváncsi szemel elől, bár igazán értelme csak akkor lesz, ha a kastély főbejáratához vezető, most még közutat eladják a Főnöknek és ő lezárja azt” – írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebookon. 

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, Hadházy és a Gulyáságyú Média a héten megtekintette az Orbán-család hatvanpusztai birtokát, és megállapították, hogy újabb, nagyobb üvegházat kapott a birtok. A lap arról számolt be, hogy nagy a nyüzsgés, továbbá egyfajta hangár épül az ingatlan jobb hátsú traktusában, legalábbis egy betontalp erre utal. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk