Újabb, nagyobb üvegházat kapott a hatvanpusztai Orbán-birtok

  • narancs.hu
  • 2024. április 2.

Belpol

Hadházy Ákos és a Gulyáságyú Média ránézett felülről, a birtokon nagy a nyüzsgés. Felfedeztek egy új építkezést is.

Megint ránézett felülről a hatvanpusztai Orbán-birtokra Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, és megállapította, hogy a legutóbbi, tavaly novemberben megejtett vizit óta eltelt időben sem tétlenkedtek a kivitelezők.

A képviselő úgy fogalmaz:

Meglepődve láttam, hogy az eredeti helyett egy csicsásabb, archaizáló télikert áll a Főnök luxus palotájának a kertjében."

A Hadházyval tartó Gulyáságyú Média videóján is látható, hogy az előző üvegháztól nem messze épült egy nagyobb, hasonló funkciójú is.

 
 
Feljebb az új üvegház, lejjebb a régebbi látható.
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A lap szerint a birtokon nagy a nyüzsgés. Felfedeztek egy új építkezést is. "Egyfajta hangár (talán termény vagy gép tárolására) épül a birtok jobb hátsó traktusában, legalábbis a betonalap erre utal" – írják.

Mint ismert, a hatvanpusztai majorság körül minden föld az Orbán és Mészáros családoké, és bár papíron maga a hatvanpusztai birtok Orbán Viktor édesapjáé, Orbán Győzőé, egyes források szerint a miniszterelnök időnként nem csak kikapcsolódási céllal látogat el az impozáns kúriára, hanem munkamegbeszéléseket is tart ott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk