Orbán, Dobrev, árak, bérek: óriásplakátol a DK

  • narancs.hu
  • 2023. május 7.

Belpol

Elsősorban vidéken hirdeti az ellenzéki párt, ki a felelős az áremelkedésért.

Országos plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció. Az ellenzéki párt hirdetésein Orbán Viktor és Dobrev Klára fotója látható, a felirat pedig: „Orbán Viktor az árakat emeli, Dobrev Klára a béredet fogja emelni!” – közölte Barkóczi Balázs, a DK országgyűlési képviselője, szóvivője.

A DK közleménye szerint mára világossá vált, hogy hazugság, amit a kormány állít a háborús és a szankciós inflációról, mert Magyarországot valójában az orbáni infláció sújtja, Orbán emeli az árakat, Orbán miatt élünk rosszul. „Ezért van nálunk háromszor akkora drágulás, mint az EU-ban, ezért duplázódtak meg a magyar élelmiszerárak mindössze két év alatt. Ilyen sehol máshol nem történt, csak az Orbán-rendszerben, ezért hívjuk ezt a történelmi drágulást orbáni inflációnak” – olvasható a párt közleményében.

 
Fotó forrása: DK
 

A Demokratikus Koalíció elsősorban vidéken és a kisebb településeken fog plakátolni, annak érdekében, hogy ott is szembesüljenek az emberek az igazsággal, „ahová a kormányzati propaganda miatt egyébként nem jutna el”. A DK azon van, hogy a magyarok tisztában legyenek azzal, a megélhetési válságnak Orbán Viktor az oka, és amíg az Orbán-kormány marad, addig maradni fog a válság is.

A párt közleménye szerint van remény, mert van kormányzóképes alternatíva az országban, „az Árnyékkormány jelenti Magyarország egyetlen reményét”.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk