Orbán mindenkit megnyugtatott: lesz nyugdíjprémium

  • narancs.hu
  • 2018. szeptember 28.

Belpol

A nyugdíjasok örvendeztetésén túl pedig megüzente: nem kérdés, hogy "a migráció rossz dolog, az valójában lakosságcserét jelent".

Idén is lesz nyugdíjprémium – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök közlése szerint csütörtök délután Varga Mihály pénzügyminiszter azt a tájékoztatást adta neki, hogy a gazdasági adatokból teljesen egyértelmű: az év végén, novemberben, lesz nyugdíjprémium, hisz' a gazdasági növekedés elérte azt a szintet, amely alapján ez megilleti a nyugdíjasokat.

A bejelentésen túl Orbán rögzítette, a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes európai képviselők csatája még nem dőlt el, a mérkőzést meg kell vívni, és májusban az európai parlamenti (EP) választáson meg kell változtatni az európai politikát.

Orbán Viktor szerint ma a az EP-ben és az Európai Bizottságban is elsöprő többségben vannak a bevándorlást támogatók, akik komoly demokráciaproblémát is jelentenek, mert úgy látja, olyasmit képviselnek, amit egyébként az európai emberek nem akarnak.

Merthogy az európai emberek Orbán benyomása szerint azt várják a vezetőiktől, hogy öntsenek tiszta vizet a pohárba, és mondják ki, helyesnek vagy rossz dolognak tartják a migrációt.

Orbán szerint a döntő mondat az, hogy a migráció rossz dolog, az valójában lakosságcserét jelent.

Figyelmébe ajánljuk