Orbán Viktor kampányeligazítást tartott az embereinek

  • narancs.hu
  • 2021.09.16 08:24

Belpol

Csak a szokásos: gyurcsányozás, brüsszelezés, brüsszelezés, gyurcsányozás.

Esztergomban tartotta évadnyitó kihelyezett frakcióülését a Fidesz–KDNP.

"A Fidesz elnöke már kampányüzemmódban van, és ugyanezt várja el mindenkitől. Orbán Viktor leszögezte, az ellenfél a régi, ugyanaz, akit 2010-ben egyszer már sikerült legyőzni. Itt nem egy új baloldal készül kormányzásra, hanem a Gyurcsány-korszak akar visszatérni" - számol be az eseményről a Magyar Nemzet.

A lap tudósításából kiderül, hogy a miniszterelnök végigszaladt a szokásos ellenségkép-listán, vagyis rátért Brüsszelre. "Véleménye szerint amit Brüsszel tényleg komolyan gondol és erőltet a bevándorlásról és az LMBTQ-propagandáról, az a fásult Nyugat-Európában már a mindennapok valósága, de innen, Közép-Európából nézve az emberek számára egyszerre groteszk, félelmetes és visszatetsző" - írja a jól értesült kormánylap.

"A miniszterelnök mindenkitől azt kérte, legyenek őszinték és egyenesek a magyar emberekkel, mondják el nekik, hogy ez a rengeteg támadás Magyarország ellen azért van, mert a bevándorlás után Magyarország nemet mert mondani az LMBTQ-propagandára is" - idézi e sokat támadott hon sokat támadott miniszterelnökét a Magyar Nemzet.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Neked ajánljuk