Orbán Viktor látogatása miatt szívnak a zalaegerszegiek

  • narancs.hu
  • 2022. október 23.

Belpol

A Mindszentyneum környékén lakók egész hétvégén csak igazoltatás után mehetnek haza, vagy házaik hátsó bejáratán közlekedjenek – javasolja az önkormányzat.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor idén nem mond ünnepi beszédet Budapesten, ehelyett Zalaegerszegre látogat és ott szólal fel a Mindszenty József Látogatóközpont új épületének átadásán. 

Igaz, hogy az esemény csak 23-án, azaz ma lesz, de a lakókat már korábban arról tájékoztatták, hogy szombat reggel nyolc órától egészen vasárnap este hat óráig lezárják az intézmény környékét. Ez a Battyhányi Lajos utcának a Kölcsey utcától a Battyhányi utca – Október 6. tér kereszteződéséig tartó szakaszát érinti. A környéken lakók ez idő alatt nem parkolhatnak a lezárt területen, illetve gyalogosan is csak úgy mehetnek haza, ha igazoltatták őket, azonban az önkormányzat azt is javasolta nekik, hogy ha van, akkor használják ingatlanjaik hátsó bejáratait, mert azokon a részeken nincs lezárás. 

 
 
 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.