Orbán Viktor megtekintette a humanitárius tranzitpontot, és gyerekekkel szelfizett

  • narancs.hu
  • 2022. március 22.

Belpol

A BOK csarnokban rázta a kezeket.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden ellátogatott a budapesti BOK csarnokban létesített humanitárius tranzitpontra, amelyet a kormány a karitatív szervezetekkel együttműködve nyitott meg hétfőn az ukrajnai menekültek számára.

A kormányfő természetesen a Facebookon is beszámolt a látogatásáról, az ott készütl videóban azt mondta, jönnek még Kárpátaljáról is, de a többség most már Belső-Ukrajnából érkezik, a támadás alatt álló területekről.

Magyarország senkit nem hagy magára!

Magyarország senkit nem hagy magára!

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, March 22, 2022

Orbán a helyszínen akivel csak tudott, kezet fogott. Gyerekeket üdvözölt, sőt, még szelfizett is velük. Az imázsfilm jellegű videót látva nem felejthetjük, kampány van. Megjegyezte, a gyerekekről külön gondoskodnak, van orvosi szolgálat is.

Emellett arról is beszámolt, hogy hamarosan kitelepülnek a munkaerő-közvetítők is, bár elismerte, a menekültek többsége tovább fog utazni.

A miniszterelnök megköszönte a menekülteket fogadóknak, hogy a bajbajutottak első megmenekülés-élménye Budapesten esélyt ad számukra egy boldogabb jövőre, mint ahonnan most eljöttek.

(Facebook/Orbán Viktor)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mi, a színek

  • Kiss Annamária

Már az elején világos, hogy a színeknek jelentőségük lesz. A gárda egyik fele piros és fehér ruhát visel, vannak, akik talpig pirosban játszanak, mint az életre kelt Mefisztó (Szacsvay László) is (jelmez: Nagy Fruzsina). A hatalom kiszolgálói, a megalkuvók púderrózsaszínben virítanak.