Őrület: Orbán Viktor nagy kalandja Chuck Norrisszal

  • narancs.hu
  • 2018. november 28.

Belpol

Mert ez a legfontosabb hivatalos teendő.

Chuck Norris egy jótékonysági rendezvény kapcsán utazott Magyarországra, és ha már az öregedő akciófilm-celeb és legismertebb mém itt járt, hát Orbán Viktor is méltónak találta rá, hogy összefussanak egy közös pózolásra.

Az "Elit alakulat" címen futtatott fotóval már tegnap megörvendeztette a miniszterelnök az internet népét, de ma reggel megfejelte ezt egy igazi road movie-val, amely már a "Kopók" címet viseli.

false

 

A videóból kiderül, hogy miniszterelnökünknek szoros napirendjében sikerült helyet találnia arra, hogy személyesen elfurikázgassa a Budapesten haknizó Chuck Norrist a Hős utcába, ahol egy egész TEK-bemutatóval kedveskedtek neki.

Orbán kifejti, hogy reméli, a legközelebbi látogatáskor már Felcsútra is elviheti, ami nem különösebben érdekes hely, de mégis. Spoiler: nagy barátság és nagy ölelkezés lett a történet vége. Tulajdonképpen látjuk azt a keleti mintát, amikor államfők öregedő akciósztárokkal kezdik körülvenni magukat.

Figyelmébe ajánljuk

A Fehér Házban tett látogatást a román elnök

  • Narancs.hu/MTI

Románia NATO-tagságának két évtizedét és a katonai szervezet működéséhez nyújtott hozzájárulását méltatta Joe Biden amerikai elnök kedden, amikor a Fehér Házban fogadta Klaus Johannis román elnököt.