Pakkot kapott a Városháza-ügyet vizsgáló bizottság

  • narancs.hu
  • 2021.12.01 20:17

Belpol

Ez a 2019 óta lezajlott minden ingatlanértékesítés teljes dokumentációja.

Facebook-oldalán jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester, hogy a Városháza-ügyet vizsgáló fővárosi vizsgálóbizottság szerdán megkapta Budapest Főváros Vagyonkezelő Közponrtjától a 2019 óta elkezdődött összes ingatlanértékesítés iratanyagát.

A csomagban többek közt értékbecslések, pályázati kiírások, pályázatok, bontási jegyzőkönyvek előterjesztések, adásvételi szerződések vannak. A főpolgármester egy linket is közzé tesz, amelyen nyilvánosságra hozzák ugyenezeket az iratokat. 

Karácsony megismétli, a Városháza eladásának tervéről szóló tényállításoknak nincs valóságalapja, és hamarosan részleteket hoz nyilvánosságra erről „a kamuügyről”.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."