Péterfi Judit átigazolt az ATV-től Márki-Zay Péter stábjába

  • narancs.hu
  • 2022. január 4.

Belpol

Ő lesz az Egységben Magyarországért sajtófőnöke.

Simon András után egy újabb ATV-s riport csatlakozott Márki-Zay Péter kampányához, derült ki egy Facebook-os élő bejelentkezésből. Az Egységben Magyarországért sajtófőnöke Péterfi Judit lesz.

Péterfit Márki-Zay és Simon mutatták be, a videóból kiderül, hogy a riporter és a politikus négy évvel ezelőtt találkozott először, amikor Péterfi Hódmezővásárhelyen forgatott Márki-Zayról, bemutatta az életét és a munkásságát, amiért Márki-Zay mai napig nagyon hálás neki. Péterfi elmondta, hogy már akkor azt mondta a politikusnak, hogy Magyarországnak olyan miniszterelnökre van szüksége, mint ő, majd hozzátette, négy évvel később itt állnak és egy lépésre vannak attól, hogy ez meg is valósuljon.

Péterfi ezért "kézzel-lábbal azon lesz", hogy Márki-Zayból miniszterelnök legyen, ehhez pedig sok-sok videót ígért a politikus mindennapjairól és életéről.

December elején számoltunk be arról, hogy távozik az ATV-től Simon András, a Csatt és A nap híre című műsorok vezetője, hogy Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett dolgozzon. Simont Márki-Zay hívta a stábjába, amire az ATV műsorvezetője igent mondott. A mostani videóból kiderült, hogy Péterfit is ugyanúgy Márki-Zay hívta meg a csapatába.

Címlapkép forrása: Péterfi Judit Facebook-oldala.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk