Pintér Sándor leváltotta a Békés megyei rendőrfőkapitányt

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 31.

Belpol

Kis Péter ezredes megbízása ideiglenes volt, visszahelyezték korábbi, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásába.

Magyarország belügyminisztere 2022. augusztus 31. hatállyal visszavonta dr. Kis Péter r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésére vonatkozó ideiglenes megbízását és visszahelyezte korábbi, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi beosztásába – közölte a rendőrség a Police.hu-n.

Pintér Sándor a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány feladatkörének ellátásával 2022. szeptember 1. hatállyal Vörös Ferenc r. ezredest bízta meg.

A megbízási okmányt dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át 2022. augusztus 31-én, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon rendezett ünnepélyes állománygyűlésen az új megbízott megyei rendőrfőkapitánynak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.