Puzsér: „Rogán indította Berkit”

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 20.

Belpol

Berki mentegetőzött, Karácsony nem ment el az közmédia műsorába.

„Gulyás Gergely megfenyegette a magyarországi lakosokat azzal, hogy a Fidesz jelöltjei mellé tegyék az ikszet, ha szeretnék, hogy fejlődjön a településük” – fogalmazott Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt az M1 péntek reggeli műsorában, amiről a 444.hu számolt be.

Puzsér szerint nem korrupció van Magyarországon (az 2010 előtt volt), ma „színtiszta feudalizmus” van. Úgy gondolja, az ország minden problémája ebből fakad.

A publicista szerint Tarlós István nem a gazdája, „hanem a gondnoka” a fővárosnak, hiszen egy főpolgármesternek szélesebb perspektívája, víziója, erősebb identitáse kellene, hogy legyen. Puzsér kitért Berki Krisztiánra is: úgy látja, „azért indította el Rogán Antal, hogy vele rombolja a demokratikus diskurzust”. „Szétpakolják a várost, hogy Budapest nem cirkusz. Talán nem kellene cirkuszt csinálni belőle”.

Puzsért Berki követte az M1 műsorában, ahol elmondta, hogy már nem egy, hane két százalékra mérik a közvélemény-kutatók. A vádakra, miszerint túl gyorsan gyűjtötte össze az aláírásokat, azzal reagált, hogy száz emberrel egyszerre hat helyszínen dolgozott, tizenhaz napon keresztül.

Karácsonyt is meghívták a műsorba, de ő végül nem ment el.

Neked ajánljuk