Rákay Philip Gryllus Dorkának is visszaszólt: én már csak az a maradi, mucsai, árvalányhajazós típus vagyok

  • narancs.hu
  • 2023. június 9.

Belpol

Meg fognak lepődni: nem lesz büszke Schilling Áprád és Sárosdi Lilla művészetére. 

„Sohasem leszek büszke Schilling és Sárosdi »művészetére«, ahogy a magyar emberek jó része is valószínűleg szekunder szégyent érez e furcsa házaspár produkciói kapcsán – már aki egyáltalán tudja, hogy ők a világon vannak...” – reagálta Gryllus Dorka csütörtöki videójára Rákay Philip kormánypárti infuenszer a közösségi oldalán. 

Hozzátette, hogy ő már csak „az a maradi, mucsai, árvalányhajazós típus vagyok, akinek a művészet, s a nagybetűs színház nyújtotta katarzis nem a színpadon pohárba vizeléssel kezdődik, s nem is azzal folytatódik – ahogy a Feketeország című, minden ízében alulmúlhatatlan, abnormális, hungarofób provokációban –, hogy Sárosdi Lilla gumikesztyűs kézzel nyúlkál színész kollégái fenekében, majd ujját szereplőtársai orrába dugdossa”. 

Nagy Ervin és Rákay Philip napokig üzengettek egymásnak, melybe később Gryllus Dorka is becsatlakozott. Az infuenszer azt sérelmezte, hogy Nagy szerint Párizsban már égne a város, ha a francia kormány úgy csuklóztatná a tanárokat, mint itthon a magyar kormány. 

„Dear Kálmán, Olyan kis harcias vagy a facebook biztonságos távolságában! Pedig pár nappal ezelőtt lett volna lehetőséged, hogy személyesen oszd meg velem a véleményedet, hiszen ott haladtál el mellettem a Haris közben. Akkor érdekes módon tovább vonultál, mint Gőgös Gúnár Gedeon. Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít” – reagálta Nagy Ervin a saját oldalán, hozzátéve „hát persze, hogy nem érted, mi történik ezekkel a fiatalokkal és a tanáraikkal, mert a gyerekeid nyilván magániskolába járnak, vagy, ha nem akkor szólok, hogy épp most hozod őket a legkellemetlenebb helyzetbe”. 

Rákay nem hagyta szó nélkül Nagy Ervin üzenetét, ő is is visszaüzent. Egyebek mellett azt állította: Schilling Árpád nem tehetséges. Gryllus Dorka ezen a ponton szállt be a vitába, arra kérve Rákayt, legyen büszke Schilling Árpádra és feleségére, Sárosdi Lillára, akik külföldön foglalkoztatott művészek. Erre reagált most az infuenszer. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk