Reviczky Gábor az ellenzéki győzelem után attól tart, kirúgják ferencvárosi bérlakásából

  • narancs.hu
  • 2019. október 15.

Belpol

Az színész nem kicsit csalódott a budapesti eredmények miatt.

"A szabályozást annyira megszigorították, hogy minden évben új szerződést kell kötni a bérlakásokra. Most tartok attól, hogy a lakásból kirúgnak a francba" - nyilatkozta Reviczky Gábor színész a Hiteles Hírek Facebook-oldalnak.

Reviczky egy 82 négyzetméteres lakást bérel a ferencvárosi önkormányzattól, a lakáskérelmet szeptember elején Bácskai János polgármester terjesztette elő.

A színész - aki állítása szerint vízzel együtt 156 ezer forintot fizetett az első hónapban - azért aggódik, mert Baranyi Krisztina megválasztott polgármester képviselőként nem támogatta a kérelmét, sőt "ő adta ki a hírt a 444-nek."

Reviczky amúgy a teljes budapesti eredmény miatt csalódott:

"Nem meggondoltak az emberek, sajnos. Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország és a főváros? Az ellenzék pont ezen változások ellenében kampányolt."

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.