Reviczky Gábor az ellenzéki győzelem után attól tart, kirúgják ferencvárosi bérlakásából

  • narancs.hu
  • 2019. október 15.

Belpol

Az színész nem kicsit csalódott a budapesti eredmények miatt.

"A szabályozást annyira megszigorították, hogy minden évben új szerződést kell kötni a bérlakásokra. Most tartok attól, hogy a lakásból kirúgnak a francba" - nyilatkozta Reviczky Gábor színész a Hiteles Hírek Facebook-oldalnak.

Reviczky egy 82 négyzetméteres lakást bérel a ferencvárosi önkormányzattól, a lakáskérelmet szeptember elején Bácskai János polgármester terjesztette elő.

A színész - aki állítása szerint vízzel együtt 156 ezer forintot fizetett az első hónapban - azért aggódik, mert Baranyi Krisztina megválasztott polgármester képviselőként nem támogatta a kérelmét, sőt "ő adta ki a hírt a 444-nek."

Reviczky amúgy a teljes budapesti eredmény miatt csalódott:

"Nem meggondoltak az emberek, sajnos. Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország és a főváros? Az ellenzék pont ezen változások ellenében kampányolt."

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.