Rezsi Szilárd teljes lakosságcserét vizionál

  • narancs.hu
  • 2018. szeptember 28.

Belpol

Még szerencse, hogy a magyarok másképp döntöttek.

Németh Szilárd sajtótájékoztatón jelentette ki: megdöbbenéssel fogadta Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs biztosának felszólalását az ENSZ, ami – az MTI tudósítása szerint – a magyar emberek többször is kinyilvánított álláspontjával teljesen ellentétes, és azt sem tudni, ki adott felhatalmazást neki erre a nyilatkozatra.

Avramopulosz az ENSZ-közgyűlés New Yorkban zajló ülésszakának egyik kísérőrendezvényén szólalt fel, amelyen azt jelezte az Európai Unió tagállamai felé, hogy tegyenek eleget a bevándorlók áthelyezésével, illetve áttelepítésével kapcsolatban tett ígéreteiknek.
Németh Szilárd szerint „van mit mazsolázni a bevándorláspárti felszólalásból”, „elképesztőnek” tartja, hogy például „a migrációs menedzsmenttel kapcsolatos uniós költségvetést 35 milliárd euróra emelnék”, és hogy "a kötelező kvóta megint belendül ebben a történetben".
"Mi ez, ha nem a teljes lakosságcserére való felkészülés?" - tette fel a kérdést Németh Szilárd, majd hozzátette: „Magyarország sosem fogja feladni és átengedni a határvédelem jogát, a magyarok ugyanis világosan eldöntötték, hogy az országba nem lehet beengedni a bevándorlókat, a bevándorlás rossz dolog.

Figyelmébe ajánljuk