Rogánék 11 milliárdért konzultálhattak a nemzeti szuverenitásról

  • narancs.hu
  • 2024. március 19.

Belpol

Egy közbeszerzési értesítőben lettek fellelhetők a gyanús számok.

Egy bruttó 30 milliárdos szerződéscsomagra bukkant a Magyar Hang a Közbeszerzési Értesítő keddi számában, amit a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal kötött meg.

A szerződés szerint több mint húsz állami szervezet kommunikációs feladatait bízták Balásy Gyula különböző cégeire. A New Land Media és Lounge Design Kft. többek között rendőrség, a NAV és a Nemzeti Filmintézet számára is teljesít ügynökségi feladatokat.

A lap négy olyan részmegállapodást talált, amik alapján „az Európa és a választópolgárok jövőjét illetve életét kiemelten érintő” döntésekkel kapcsolatos feladatokat bíznak a cégcsoportra, értékük összesen bruttó 21 milliárd forint, ennek pedig egy jelentős részét tavaly november 10. és december 31. között kellett teljesíteni a Balásy-féle vállalatoknak, hozzávetőleg bruttó 10,9 milliárd forint értékben.

A Magyar Hang szerint, mivel épp ekkora zajlott nemzeti konzultáció a szuverenitásról, ezek a tételek feltehetően annak a kampánynak a költségeit fedezik. A megbízás szerint, a kreatív munkák mellett, országos és megyei lapokban, mozikban és közterületi reklámfelületeken kellett tolni a kormányzati üzeneteket. A két Balásy-cél az idei év végéig is kötött egy bruttó 10 milliárdos szerződést.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk