Hidvéghi Balázs lesz Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke

  • narancs.hu
  • 2024. március 19.

Belpol

Dolgozott Szájer József tanácsadójaként és a kommunikációs igazgatóként is.

„Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje a mai napon felkért, hogy irányítsam a kampányát. A felkérést örömmel elfogadtam”– örvendezett Facebookon a Hidvégi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője egy közös képet Szentkirályi Alexendrával, hpzzátéve, hogy „nemcsak Brüsszelben, hanem Budapesten is változás kell!”

 
Szentkirályi Alexandra és Hidvégi Balázs
Hidvégi Balázs / Facebook
 

 Az 53 éves politikus 1989 óta Fidesz-tag, dolgozott Szájer József tanácsadójaként és a párt kommunikációs igazgatójaként is. 2019 óta az Európai Parlament képviselője.

A fidesz még március 14-én jelentette be, hogy végül a korábban Tarlós István alatt helyettesként dolgozó Szentkirályi lesz a jelölt, bár olyan nagy csinadrattát nem csaptak köré: Orbán Viktor egy nappal később szóba sem hozta, hogy indít valakit a pártja Budapesten.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk