Salgótarján lemondta a tűzijátékot, katásoknak és rezsikárosultaknak segítenek a pénzből

  • narancs.hu
  • 2022. július 19.

Belpol

Konzultációs foglalkozásokat szerveznek a kormány által megkárosítottaknak.

„Az elmúlt másfél hét országos eseményeit követően úgy döntöttünk, hogy augusztus 20-án nem rendezünk tűzijátékot” – kezdte Facebook-bejegyzését Salgótarján MSZP-s polgármestere.

Fekete Zsolt arról tájékoztatta a város lakosságát, hogy helyette „adótanácsadó és mérlegképes könyvelő szakemberekkel konzultációs foglalkozásokat” szerveznek azoknak, akik a kata változása miatt bajba kerültek.

De tanácsadó konzultációs foglalkozásokat szerveznek azoknak is, akiket az áram- és gázdíjak emelkedése várhatóan súlyosan érint a városban. „Ezek során javaslatokat fogalmaznak meg szakembereink arra vonatkozóan, hogy a különböző típusú lakóingatlanokban hogyan lehet spórolni az árammal és a gázzal” – írta a polgármester, majd hozzátette, hogy a tűzijátékkal ellentétben a lézershow-t viszont megtartják.

Ahogy azt megírtuk, a magyar kormány Európa legnagyobb tűzijátékával ünnepel augusztus 20-án:

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.