Semjén: aberrált, aki bírálja a kormány népesedési programját

  • narancs.hu
  • 2019. február 18.

Belpol

Semjén szerint mindenki magából indul ki.

Bayer Zsolt egy bejátszás elemzésére kérte a KDNP elnökét, Semjén Zsoltot. De még előtte megjegyezte, hogy szerinte Korózs Lajos régóta dobogós a leghülyébb szocialisták versenyében. Az MSZP-s képviselő egyébként azt mondta a felvételen, hogy Orbán Viktor családvédelmi akcióterve a kiváltságosoknak kedvez.

A KDNP elnöke szerint ez egy coming out volt, mert mindenki magából indul ki, pedig egy országgyűlési képviselőnek a feladata a nemzet szolgálata lenne. Azzal szerinte pszichiáternek kellene foglalkozni, aki amikor a magyar anyákról, a magyar családokról van szó csak a személyes bizniszére gondol és ezt kivetíti a világra - szúrta ki a 24.hu.

A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg - állította.

Arról, hogy Annika Strandhäll svéd minisztert a harmincas Németországának ideológiájára emlkézették a gyermekvállalást segítő magyar intézkedések úgy vélekedett, hogy ez jelzi az aberráltságot, ahová a politikai korrektség őrületében jutottak.

Figyelmébe ajánljuk