Soproni Tamás Győzikének: a KRESZ mindenkire vonatkozik

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 11.

Belpol

Újabb csörte egy fővárosi polgármester és egy szabálytalanul parkoló híresség között. A különbség annyi, hogy Győzike videóra vette az ellene intézkedő rendőröket. 

„A KRESZ mindenkire vonatkozik. Azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más luxusautóval. Utóbbi kategóriába beleértve Gáspár Győzőt is, aki a minap szabálytalanul parkolt, majd a vele szemben intézkedő terézvárosi rendészekről készített videót töltött fel Tiktokra” – írja Soproni Tamás, Terézváros polgármestere a Facebookon. 

Mint sokak számára ismert, Gáspár Győző egy videót rakott ki, melyen az látható, hogy mivel szabálytalanul parkolt, ezért a rendőrök intézkedtek vele szemben. 

 

„Jobban tette volna, ha a videó feltöltése helyett inkább elszégyelli magát, és bocsánatot kér. A hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal, sokkal inkább lehetőség arra, hogy a társadalmat jobbá tegye.

Sőt inkább morális kötelesség. A példamutatás helyett a magyar celeb viszont inkább azt az utat választotta, hogy a közösen hozott szabályaink (ún. törvények) végrehajtását végző, dolgozó embereket próbálja meg nyilvánosan megszégyeníteni” – vélekedik Soproni, aki megköszönte a rendészek munkáját, hozzátéve, kíváló munkát végeznek, „csak azt ígérhetem, hogy Terézvárosban továbbra is mindenki egyenlő lesz a jogszabályok előtt: ha gazdag, ha szegény, ha híres, ha nem”. 

A polgármester egyébként azt üzeni döntéshozóknak, hogy az autó értéke vagy a sofőr jövedelme/vagyona alapján kellene meghatározni a büntetési tételeket. 

 

A KRESZ mindenkire vonatkozik. Azokra is, akik Opel Kadettal járnak, és azokra is, akik Lamborghinivel vagy más...

Posted by Soproni Tamás on Monday, September 11, 2023

Pár napja Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere kritizálta nyilvánosan Kern Andrást, aki ugyancsak szabálytalanul parkolt. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Magyar Péter bojkottot hirdetett "a propaganda minden csápja ellen"

  • narancs.hu

A Tisza Párt elnöke a közmédia épületét a Nemzeti Hazugságok Házának nevezte el az általa meghirdetett szombati tüntetésen. Az MTVA Kunigunda úti épülete előtt mondott beszédében arra buzdította a résztvevőket, vegyék nyakukba az országot: tudassák az emberekkel, mely csatornák tartoznak a propagandához, segítsenek letölteni valódi újságok appjait – mutassák meg minél többeknek a valóságot.