Stummer János kilépett a Jobbikból

  • narancs.hu
  • 2022. május 10.

Belpol

Új párt, politikai mozgalom megalapítása nincs szándékában. 

Stummer János kilépett a Jobbikból, amit a Facebook-oldalán jelentett be. Mint írta, a párt a szombati tisztújításán világos politikai alternatíváta kínált a Jobbik kongresszusi küldötteinek, többségük azonban nemet mondott az általa javasolt „hazafias politikára és szervezeti megújulásra”. 

„Szombaton nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az a politikai közösség, amelynek az utóbbi 13 évben tagja és építője voltam, nem azon az úton kíván tovább haladni, ami a hazám jövője szempontjából üdvös.

Jakab Péter és szűk környezetének politikáját és vezetési gyakorlatát eddig is távolságtartással kezeltem, a továbbiakban viszont nem kívánok közösséget vállalni vele.

A közügyekkel való foglalkozást továbbra is életem részének tekintem, de új párt, vagy politikai mozgalom megalapítása nem áll szándékomban” – írja. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk