Szerdától rövidített útvonalon jár a H5-ös HÉV

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 17.

Belpol

Két állomást is lezárnak az árvíz miatt.

Az árvízvédelmi készültség részeként szeptember 18-ától, holnaptól a H5-ös HÉV ideiglenesen csak a Margit híd, budai hídfőig jár, a Batthyány teret és a Margit híd, budai hídfő mélyállomást nem érintiírja Facebooon a MÁV-HÉV.

Békásmegyer, illetve Szentendre felé a vonatokra a Margit híd, budai hídfő állomás felszíni peronjánál lehet felszállni, ami a 960-as busz Békásmegyer irányú megállója után, a HÉV-alagút kijárata mellett található. A HÉV a megváltozott közlekedési rend miatt a megszokottnál ritkábban jár. A MÁV-HÉV az utasok türelmét kéri.

Hozzátették, a HÉV-közlekedés aktuális információiról Facebook-oldalukon, a BKK járatait érintő változásokról pedig a BudapestGO alkalmazásban adnak tájékoztatást.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk