Szijjártó Péter is Katarba utazott

  • narancs.hu
  • 2022. december 14.

Belpol

De állítólag nem azért, mint mindenki más, vagyis nem focit nézni ment, hanem misére és tárgyalni.

Mint arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor kedden Katarba utazott, hogy a foci vb elődöntőjét, a bronzmeccset és a döntőt élőben nézhesse. Kiderült, nem csak ő utazott Katarba: Szijjártó Péter a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy maga is megérkezett a Közel-Keletre. 

A miniszter állítása szerint minden bizonnyal más okból érkezett Katarba, mint a többség. "Reggel szentmise, majd kezdődhet a hivatalos program az energetikai és külügyi tárgyalásokkal" – áll a bejegyzésben.

Sokan csodálkoznának, ha Szijjártónak este egy kis meccsnézés ne férne bele a programjába. Bár tudható, a külügyminiszter még akkor is folyton-folyvást dolgozik, amikor éppen nyaral...

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk