Szilvásváradon kapták lencsevégre Simicskát

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 5.

Belpol

Lányát ment megnézni, aki a díjugrató országos bajnokság döntőjében szerepelt. 

Simicska Lajos, Orbán Viktor egykori bizalmasa hétvégén Szilvásváradon megnézte a díjugrató országos bajnokság döntőjét, ahol a lánya is részt vett – írja a 444.hu egy olvasói fotó és beszámoló alapján. 

A lap olvasója először a parkolóban futott össze Simicskával, ahol éppen cigarettázott, majd visszament a lelátóra a családjához.

Simicska Anna bajnoki bronzérmes lett az ifi kategóriában. Második helyen jutott döntőbe, ahol a későbbi győztest kivéve mindenki verőhibákat hozott össze, de a bronzérmet így is sikerült megszereznie. 

Hárskúti színekben versenyzett, itt található apja megmaradt vállakozása, egy állatenyésztési profilú mezőgazdasági cég, írja a lap. 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Legendák egymás közt

  • - turcsányi -

Az alapító atyák Franciaországban viselt dolgainak meglehetős keletje van vásznon és képernyőn. Gondoljunk csak a John Adams pályáját feldolgozó HBO-sorozatra, vagy éppenséggel a magáért beszélő Jefferson Párizsban című moziműre, a derék Nick Nolte játékával (és James Ivory rendezésében).