Tarlós István egyre feszültebbnek tűnik, ha a vitáról kérdezik

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 13.

Belpol

Megafonba beszélve vitatkozott a párbeszédes Tordaival.

Tarlós István főpolgármester péntek délután a Margitszigeten ültette el a "Tízezer új fát Budapestre" program tízezredik facsemetéjét.

A protokolleseményt azonban megzavarta Tordai Bence, a Párbeszéd parlamenti képviselője, aki azt szerette volna megtudni, Tarlós kiáll-e főpolgármester-jelölti vitára Karácsony Gergellyel.

Az Index videójának tanúsága szerint láthatóan ingerült Tarlós egy ideig megafonba beszélve vitázott Tordaival, többek között betegnek és szellemi fogyatékosnak nevezve a képviselőt. A főpolgármester szerint azért nem tud igent vagy nemet mondani a vitára, mert Karácsony nem válaszolt a feltételeire, amelyek - ha jól értjük - annyiban állnának, hogy zuglói ügyekről is legyen szó, és hogy Puzsér Róbert valamint Berki Krisztián is részt vegyenek a vitán.

Tarlós tegnap,a  Városháza előtt is szóváltásba keveredett párbeszédes aktivistákkal. Tordainak már azt vetette szemére, miért nem maga Karácsony jött oda, szóval elképzelhető, hogy legközelebb összejön a vita kettejük közt, ha nem is a tévéstúdióban.

Figyelmébe ajánljuk