Tehénnel ütköztek motorosok Bács-Kiskun megyében

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 15.

Belpol

Az állat kereket oldott a baleset után. 

Tehénnel ütközött vasárnap az a motoros házaspár, akikhez a Bács-Kiskun megyei Kunbábony közelébe kérték a mentők gyors segítségét – írja az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Mint fogalmaznak, bajtársaink perceken belül helyszínre értek, ahol kiderült, hogy „a szertelen boci” éppen közvetlen előttük szaladt át az úton, így a motoros hiába fékezett, az ütközés elkerülhetetlen volt. A házaspár óriásit esett, de szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

A mentők egy 40 év körüli nőt és egy 50 év körüli férfit láttak el, majd szállítottak stabil állapotban kórházba. Mivel a hatalmas állat az ütközés után hangos „múzások” közepette kereket oldott, feltehetően csak könnyeben sérült. 

Címlapképünk illusztráció. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A hazai próféta

  • - turcsányi -

Van egy jelenet James Clavell 1975-ben publikált regényének tévéváltozatában: a nagyúr táncol.