Telex: Mészáros Lőrinc cége ügyel a biztonságra az ügyészségen

  • narancs.hu
  • 2024. április 3.

Belpol

A céget 2022 nyarán vette meg a felcsúti zseni.

2016 óta a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft. védi a Központi Nyomozó Főügyészség öt irodaépületét

– tudta meg nyilvános információk alapján a Telex. A céggel 2016 őszén négy évre kötött szerződést az állami szervezet, amit 2020 őszén pedig újabb négy évre meghosszabbítottak.

Ez azt jelenti, hogy Schadl-Völner-ügy nyomozása alatt, 2021-ben és 2022-ben is a cég őrizte és védte az ügyészségi épületeket.

Mészáros cége, a Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. 2022 júniusában vásárolta fel a a Nemzetközi Testőr Biztonságszolgálati Kft. őrző-védő céget. Ez azért érdekes, mert Fürcht Pál főügyész a múlt héten azt mondta: „Minket egy külsős őrző-védő szerv véd, akiknek kötelező beírni azt, ha egy külsős ember itt van. Ha bent járt, ki fog derülni. Ha nem járt bent, az is ki fog derülni a nyomozás során.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk