„Több táblányi” pénzt gyűjtött össze Hadházy Ákos

  • narancs.hu
  • 2019. november 5.

Belpol

Lesz miből kifizetnie a büntetését.

„Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a segítséget! Önöknek hála Kövér László jelenleg nincs abban a helyzetben, hogy a parlament pénzével szórakozva akadályozza a véleménynyilvánítást. «Több táblányi» pénz gyűlt össze az Önök jóvoltából, a mostani büntetésen felüli összeget is arra fogom használni, hogy azokhoz is eljussanak a Fidesz mocskos ügyei, akik elől az agymosó propagandagépezet elrejteni szeretné” – olvasható Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzése.

A politikust azért büntette meg Kövér László, az Országgyűlés elnöke, mert pár hete Orbán Viktor beszéde alatt táblákat mutatott fel, amin olyan üzenetek voltak olvashatók, mint: „muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott”. Az akciónak dulakodás lett a vége.

Hadházy a Narancsnak a balhéról: az arcomba hajolt, csúnyán beszélt

A független képviselő beszámolója a hétfői parlamenti dulakodásról. "Ott egy pillanatra összenéztünk Orbánnal, de nem szólt semmit, csak megakadt a beszédében" - mondta Hadházy Ákos nem sokkal azután, hogy kisebb balhé kerekedett a parlamentben abból, hogy táblákkal zavarta meg a választási eredményt értékelő miniszterelnök szónoklatát.

Figyelmébe ajánljuk