Tóni szovjet borotvás viccén nevetgélt Völner és Schadl

  • narancs.hu
  • 2023. február 9.

Belpol

Egy újabb hangfelvétel szerint a korábbi államtitkár Rogán Antal viccével poénkodott. 

„A Tóninak a vicce jut eszembe, tudod, hogy olyan, mint a szovjet villanyborotva: először minden arc különbözik, a végén egyforma lesz. Tudod" – mondta Völner Pál Schadl Györgynek egy hvg.hu által megismert lehallgatott telefonbeszélgetésben. A poénon mindketten nevettek. A szövegkörnyezet alapján „Tóni" Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke.  

A hívást 2021. április 16-án kezdeményezte az akkor még igazságügyi államtitkár Völner, hogy beszámoljon Schadlnek egy törvényjavaslat állásáról. Völner a 4 perc 42 másodperces hívás alatt arról is beszélt, hogy a „hülye ITM" (vagyis az Innovációs és Technológiai Minisztérium) le akarja nyelni a felnőttképzéseket, ami a végrehajtókat is érintené. „Mondtam, hogy menjenek a környékükről" – mesélte Völner a Bírósági Végrehajtó Kar elnökének.

Utána még beszélnek a végrehajtók képzéséről, ami nem piaci (amit Völner szerint az ITM vegzál), hanem állami. „Mindenki meg van hülyülve" – jegyzi meg Völner, majd felidézi „Tóni" viccét. Ezután még visszakanyarodnak néhány szóra a beszélgetés eredeti témájához, majd elköszönnek, írja a hvg.hu. 

Az elmúlt hetekben több hangfelvétel is napvilágot látott, amin a korrupciósügybe keveredett Schadl György és Völner Pál beszélget. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk