Több mint egymillió forintos Louis Vuitton ruhában látogatott ki a Hungexpóra Várkonyi Andrea

  • narancs.hu
  • 2023. február 9.

Belpol

Ahol éppen nemzetközi vadászati kiállítást tartanak.

Megnyitotta kapuit a Fegyver, horgászat, vadászat (FeHoVa) nemzetközi kiállítás a Hungexpón, ahol a régió vadászai, horgászai és természetkedvelői találkozhatnak, tekinthetnek meg több mint 200 kiállítót, a rendezők pedig szakmai programokkal várják őket. 

A rendezvényre Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is ellátogatott. A hvg.hu arról ír, hogy a kormányközeli vállalkozó felesége egy Louis Vuitton dizájnerruhát vett fel, ami a márka webshopja szerint 2990 euróba, aktuális árfolyamon 1 156 000 forintba kerül, viszont jelenleg nem kapható. 

A selyemből készült ruhát kulcs- és láncmotívum díszíti, a leírása szerint „az elegancia modern megközelítését kínálja”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk