Tóth Gabi énekelt a Fidesz fórumán

  • narancs.hu
  • 2023. április 18.

Belpol

Az énekesnő nemrégiben arról beszélt, viseli politikai elköteleződése miatti támadásokat.

Hétfő este tartották meg a Fidesz Parlamenti Szalon című rendezvényét a Várkert Bazárban, ahol Szijjártó Péter is tartott beszédet. A köszöntőt Kocsis Máté frakcióvezető mondta, aki képeket is megosztott Facebook-oldalán a rendezvényről – írja a 24.hu

A képeken látszik, hogy Tóth Gabi szórakoztatta a közönséget.  

A portál emlékeztet, az énekesnő arról beszélt a múlt héten, hogy viseli a politikai elköteleződése miatti támadásokat. „Igyekszem Tóth Gabinak megmaradni, de nem könnyű ebben a karaktergyilkosságban, amiben vagyok két éve” – mondta a Scruton kávézóban tartott beszélgetésen. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Skócia-Magyarország 0-1, életben maradtak a továbbjutási esélyek

  • narancs.hu

Az újpesti Csoboth Kevin utolsó percben lőtt góljával győztünk. 3 ponttal a harmadik helyen zárta a csoportot a válogatott, a következő napokban dől el, hogy ez elég lesz-e a továbbjutáshoz, a többi csoport végeredményétől függ. A meccsen Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte el.

Mi fán terem az ökoirodalom?

A hetvenes években felforgató versekben olvastunk olyat, amit ma a Facebook-kommentelők megfogalmaznak a klímakatasztrófáról. De mi kell ahhoz, hogy az irodalom hitelesen szóljon az ember és a természet kapcsolatáról? Csabai Máté írását vettük elő az Ásatás-sorozatban.