Trippon Norbertet indítja a DK polgármesternek Újpesten

  • narancs.hu
  • 2023. március 21.

Belpol

Indulását Déri Tibor, jelenlegi polgármester is támogatja. 

Újpest alpolgármesterét, a második alpolgármesteri és ötödik önkormányzati képviselői ciklusát töltő Trippon Norbertet indítja a Demokratikus Koalíció a 2024-es önkormányzati választásokon – írja a párt közleményében. A DK újpesti várospolitikusának polgármester-jelöltségét Déri Tibor jelenlegi újpesti polgármester is támogatja. 

A DK szerint Trippon Norbert a legalkalmasabb jelölt Újpest vezetésére, mert tapasztalt önkormányzati politikusként már több mint 20 éve szolgálja az újpestieket és hivatásának tekinti a városvezetést.

A 43 éves, jogász végzettségű Trippon nős, kétgyermekes édesapaként és lokálpatriótaként mélyen tiszteli Újpest hagyományait és szellemiségét, számtalan újpestivel ismerik egymást személyesen is. Olyan kezdeményezések és projektek fűződnek a nevéhez, mint például Budapest egyik legszebb főterének kialakítása az újpesti Szent István téren, a Virágváros-program, az Újpesti Közterület-felügyelet megalapítása, közel 3000 fa ültetése, az országos hírnévre szert tevő első Újpesti Levendulapark, valamint a jelenleg is épülő, közel 9000 négyzetméteren megvalósuló Főtér-park.

„A Demokratikus Koalíció sok sikert kíván Trippon Norbertnek, aki a garanciája Újpest további fejlődésének, zöldülésének, és annak, hogy az újpestiek büszkék lehessenek az otthonukra!” – írja a párt közleményben. 

Mint ismert, Déri Tibor jelenlegi polgármester családi okokra hivatkozva nem tervezi az újraindulását. Déri a Momentum színeiben vette át a kerület vezetését, de a pártból kilépett később, és csatlakozott a DK frakciójához. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk