Tulajdonrészt szerzett a Dikh TV-ben egy Habony Árpád-közeli üzletasszony

  • narancs.hu
  • 2020. február 19.

Belpol

Terjeszkednek.

Habony Árpád üzlettársának felesége ötödrészben tulajdonosa lett a kábeltévék kínálatába alig egy éve bekerült Dikh Tv-nek – írja a hvg.hu.

A televíziót az Első Roma Média Kft. üzemelteti, aminek fele-fele arányban volt tulajdonosa Balogh Vanessza, aki Balogh Elek ötletgazdával Kispesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat képviselője, illetve Radu Morar román ülzetember, aki évtizedek óta fektet be a magyar médiapiacon: a lap úgy tudja, ő volt a közvetítő a tulajdonos bevonásában is.

Schatzné Kovács Marianna, Habony Árpád üzlettársának, Schatz Péternek a felesége: Schatz korábban a Ripost egyik tulajdonosa, illetve Habony egyik előretolt intézője volt azokban a felvásárlásokban is, amik során a Balkánon vettek médiumokat, hogy a helyi Fidesz-barát politikusokat támogassák.

(via 444.hu)

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.