Úgy tűnik, Mellár Tamás visszalép az előválasztástól

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 19.

Belpol

A Párbeszéd nem tudott megegyezni az MSZP-vel, hogy ki legyen a közös pécsi jelölt.

Mellár Tamás visszalépett az előválasztáson való indulástól - közölte a Szabadpécs.

A lap arról írt, hogy információjuk szerint Mellár Tamás a visszalépésről levelet az országos előválasztási bizottságnak. Közben azért megjegyzik, hogy meg nem erősített információk jutottak el hozzájuk arról is, hogy visszavonta a levelét. A lapnak sem Mellárt, sem a Párbeszéd sajtóképviselőjét nem sikerült elérniük.

Közben a hírt a Telex is megerősítette, ők azt írják, szintén úgy tudják, hogy visszalép az ellenzéki előválasztáson való indulástól Mellár Tamás, aki a Párbeszéd jelöltjeként indult volna. Tudomásuk szerint Mellár jelölését erősen ellenezte a helyi MSZP, ugyanis a terv az lett volna, hogy az MSZP és a Párbeszéd már az előválasztáson is közös jelöltet indít, de nem tudtak megegyezni. Az MSZP Bodnár Imrét, Péterffy Attila polgármester ügyvédjét akarta indítani, a Párbeszéd pedig Mellárt, így mindkettőjüket regisztrálták az előválasztásra. 

A visszalépés után az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje Bodnár Imre (Péterffy Attila polgármester ügyvédje) lehet a Baranya 1. választókerületben.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk