Újabb ellenzéki politikus igazolt át a DK-ba

  • narancs.hu
  • 2023. március 5.

Belpol

Varga Ferenc korábbi jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő nemzetiségi önkormányzatokért felelős árnyékkormánybiztos lesz.

Újabb ellenzéki politikust csábított magához a Demokratikus Koalíció (DK). Varga Ferenc korábbi jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő Dobrev Klára és az Árnyékkormány miskolci rendezvényén, a színpadon jelentette be, hogy csatlakozik a DK-hoz.

A bejelentésből az is kiderült, Varga Ferenc a jövőben az Árnyékkormány nemzetiségi önkormányzatokért felelős kormánybiztosaként fog dolgozni.

„A Demokratikus Koalíció üdvözli Varga Ferenc csatlakozását! Büszkék vagyunk rá, hogy újabb politikus kötelezte el magát mellettünk azért, mert úgy látja, hogy az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból és európai jólétben élhessünk” – olvasható a párt közleményében.

Januárban a korábban a Párbeszéd színeiben politizáló Kenéz István, egy héttel korábban pedig egykori párttársa, Kocsis-Cake Olivio is bejelentette, hogy a DK-ban folytatja, de az elmúlt hónapokban más pártok képviselőit is elcsábított a Demokratikus Koalíció. Csak tavaly novemberben négyen csatlakoztak hozzájuk más pártokból, decemberben például a Momentum egyik alapítója, Buzinkay György is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk