Valóságshowba hívta szerepelni Juhász Pétert a TV2

  • narancs.hu
  • 2022. december 15.

Belpol

Van még hova meglepődni.

„Van-e viccesebb, mint amikor a TV2 felhívja életem párját, gyermekem anyját, Hámori Gabriellat, hogy van-e kedvünk párban elmenni hozzájuk egy reality showba szerepelni?” – teszi fel a kérdést Juhász Péter, az Együtt volt elnöke, ellenzéki aktivista youtuber a Facebookon. Mint írja, a csatorna valóságshowba invitálta az egykori politikust.

A TV2 igazgatósági tanácsának Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége is tagja, a TV2 elnöke Vaszily Miklós, aki az Index átvételét levezényelte.

„Ugye ez az a TV2 ami sorra bukja el a pereket velem szemben, mert annyit hazudtak rólam és rágalmaztak mindenféle mocsokkal. Ugye ez az a TV2 amivel szemben végrehajtást kellett kérnem, mert arra hivatkozva nem képesek lehozni a hazugságaik helyreigazítását, mert az »túl hosszú lenne«” – írja Juhász.

A kormány revolvereként működő csatorna szeptemberben Érték és Minőség Nagydíjat kapott. Juhász Péter 2020-ban négy év pereskedés után nyert helyreigazítási pert ellenük.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk