Változásra van szükség a Fideszben Lázár szerint

  • narancs.hu
  • 2019. december 19.

Belpol

Nem történt tragédia Hódmezővásárhelyen szerinte.

Nem történt tragédia 2019-ben Hodmezővásárhelyen azzal, hogy nem a Fidesz nyert az önkormányzati választásokon, de október 23-án egy új korszak kezdődött, egy új vezetéssel, akiknek sok sikert kíván Lázár János korábbi kancelláriaminiszter – írja a Vásárhely24 nyomán a hvg.hu.

Lázár a Rádió 7 vendége volt. A képviselő sajnálja, hogy az uszítás és a gyűlöletkeltés jellemezte a kampányokat, de szerint a mai politika már ebbe az irányba megy. Elismete, hogy a Fidesz elveszítette az önkormányzati választásokat, éppen ezért változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában.

Úgy látja, a pártnak muszáj a fiatalok felé fordulnia, azért is, mert a következő választásokon 500 ezer új szavazó adhatja le a voksát.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.