Végre reagált a Fidesz a Borkai-botrányra

  • narancs.hu
  • 2019. október 7.

Belpol

Röviden és tömören fejtették ki, hogy mennyire egyeztethető össze a győri polgármester ügye a keresztény értékekkel.

„Az ügy Borkai Zsolt magánéletének része, ezért azt nem kommentáljuk.”– ennyit reagált a Fidesz központi sajtóosztálya a 444 kérdéseire, amiket a győri polgármester egyre dagadó szexbotrányáról tettek fel.

A győri Fidesz is hasonlóan nyilatkozott az ügyről, ők azt is hozzátették, hogy a névtelen blogról induló szivárogtatásokat az ellenzék akciójának tartják, ami ugyanakkor nem jött be, mert tapasztalataik szerint az emberek amiatt vannak felháborodva, hogy ilyen eszközökkel élnek, hiszen Győr épül-szépül. Egyébként a felvételek valódiságát is vitatják.

A polgármester közben maga is elismerte, hogy ő láthaó a felvételeken, amelyek állítása szerint több éve készültek és részben manipuláltak, részben valódiak.

Elismerte Borkai, hogy ő látható a felvételeken

Sajnálja és bocsánatot kért a családjától. „A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, részben igen, valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam, és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam és soha nem éltem illegális szerekkel. Bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció.

Figyelmébe ajánljuk