Verekedés Vácott: megütötték az ellenzéki képviselőt

Belpol

Csereklye Károly nézeteltérésbe keveredett egy szórólap miatt, erre egy korábbi városi tisztviselő megütőtte őt. 

„Tájékoztatjuk, hogy 2021. április 29-én délelőtt, Vác Árpád utcában két férfi között szóváltás alakult ki, amely tettlegességig fajult. Feljelentés alapján a Váci Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen” – közölte a rendőrség a Narancs.hu megkeresésére.

Lapunk úgy tudja, hogy a két férfi egyike Csereklye Károly, a Váci Szívvel Mozgalom önkormányzati képviselője, aki a feljelentést tette, a másik pedig F. Attila korábbi városi tisztviselő. Értesüléseink szerint F. Attila az egyik helyi párt tagjaként annak szórólapját osztogatta, amit Csereklyének is kínált, ő viszont nem fogadta el – ez okozta a kettejük közti nézeteltérést. Az önkormányzati képviselő ezt követően a közeli kerékpárbolt felé vette az irányt, ekkor F. Attila megütötte. A történtek után Csereklye kórházba ment, majd megtette a feljelentést. 

Felhívtuk a kerékpárüzletet, ahonnan megerősítették, hogy „a bolt mellett történt” az eset, de ennél többet nem akartak mondani.

Megkerestük F. Attilát is, aki viszont csak annyit válaszolt, hogy „maguk ne hívjanak engem, köszönöm!”

Csereklye Károly a rendőrségi nyomozás lezárultáig nem akar nyilatkozni, de értesüléseink szerint a közeljövőben fogorvosi ellátást vesz majd igénybe. 

 

Neked ajánljuk

Gázlángolj még, baby!

Az inspiráció nagyjából úgy viszonyul a másoláshoz, ahogy a szeretet a kihasználáshoz. Erről tanúskodik Olivia Wilde új thrillere, tartalmilag és formailag egyaránt.

Egy fiktív háború leletei

A fiatal szobrászművész kiállításán fél tucat munka látható, amelyek több szállal kapcsolódnak korábbi alkotásaihoz. Saját bevallása szerint munkamódszerének sarokpontja, hogy a kész mű kétértelmű és nyitott, humoros és egyben ironikus is legyen, valamint reflektáljon társadalmi kérdésekre is. 

Béketurné

„A lehető leghatározottabban szólalunk fel az ártatlan polgári lakosság ellen elkövetett háborús bűnök kivizsgálása érdekében. Egyetlen elkövetett bűncselekmény sem maradhat büntetlenül” – mondta Novák Katalin New Yorkban, az ENSZ-közgyűlésen, hozzátéve, hogy jelenleg Magyarország történetének legnagyobb humanitárius akciója zajlik.