Az ügyészség két és fél év börtönt kért a gyereket felrúgó karateedzőre

  • narancs.hu
  • 2024. október 1.

Bűn

A. Tibornak ehhez be kéne ismernie a bűnösségét.

Két és fél év börtönt és három év küzügyektől való eltiltást kért az ügyészség bűnössége beismerése esetén arra az A. Tiborra, aki nyáron egy véletlenül készített videófelvételen láthatóan bántalmazott egy hétéves kisfiút, aki nem akart felmászni a park mászókájára – írja a 24.hu. A karateedző felrúgta a gyereket, aki a levegőben megpördült és a fejére esett, majd a síró gyereket vízzel locsolta, miközben megalázó megjegyzéseket tett rá.

Tibor tagadta, hogy bármilyen – akár pszichikai, akár fizikai – sérelem okozására kiterjedt volna a szándéka, Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője közölte: a férfi a bűnösségét sem ismerte be.

A Magyar Karate Szövetség ideiglenesen, majd egy napra rá végleg eltiltotta a karateoktatástól a jászberényi férfit, aki először azt sajnálta nyilvánosan, hogy elvesztette Orbán Viktor miniszterelnök bizalmát.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk