A jászberényi karateedző úgy megrúgott egy kisfiút, hogy az bepisilt

  • narancs.hu
  • 2024. július 23.

Bűn

Még csak garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

Úgy megrúgta az egyik hatéves tanítványát a karateedző A. Tibor, hogy a kisfiú félelmében és fájdalmában bepisilt – mondta el a gyerek édesanyja egy korábbi esetről az RTL Híradójának. Arról az edzőről van szó, aki a kalandparkban egy másik gyereket felrúgott. A videófelvételt a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. tette közzé. Azóta az is kiderült, hogy az edző volt párját bántalmazhatta, egy volt tanítványát pedig megerőszakolhatta 17 éve.

Azok a gyerekek, akik korábban a 7 éves kisfiút felrúgó edzőhöz jártak, új egyesületben vagy másik jászberényi karate klubban sportolhatnak tovább.

A rendőrség mindössze garázdaság (!) vétségével gyanúsítja a férfit, aki komolyabb kárt is tehetett volna a kisfiúban, aki a fejére esett a rúgás következtében. De vizsgálják, hogy elkövetett-e súlyosabb bűncselekményt is.

Egy lapunknak nyilatkozó ügyvéd szerint életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt lehetne nyomozni.

A fideszes Pócs János azzal mentegetette a barátai közé tartozó karateedzőt, hogy mindenkinek vannak gyengébb pillanatai. Később visszavonta ezt a kijelentését.

Az edző négy éve életműdíjat vett át Novák Katalintól. Jó fideszes kapcsolatairól árulkodik, hogy egyesülete sokmilliós állami támogatást kapott az elmúlt években, ő pedig egy propagandaújságban lobbizott Besenyei Orsolya fideszes polgármesterjelölt mellett.A karateedző egyébként bocsánatot kért az ATV-ben, de a nemi erőszakot tagadta a TV2-nek, és hazudott arról, hogy bocsánatot kért és kibékült  a kisfiúval, akit felrúgott. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.