Baltával lopott biciklit egy tolvaj Budapesten

  • narancs.hu
  • 2023. február 7.

Bűn

A térfigyelő kamerák rögzítették az esetet, a rendőrök alig két utcányira fogták el. 

Biztos sikerre ment a tolvaj, aki egy buszmegállóban lezárt kerékpár lakatját egy baltával vágta le 2023. február 1-jén dél körül, Budapest XVIII. kerületében. A biciklivel a helyszínről elhajtott, azonban a térfigyelő kamerákat kezelő rendőrök elől nem menekülhetett; kiszúrták és az egyenruhások alig két utcányira elfogták. A 33 éves O. Flórián a bűncselkemény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy a baltát, valamint a levágott lakatot út közben hazavitte. A rendőrök a férfi lakóhelyén tartott kutatás során megtalálták és lefoglalták a bizonyítékokat – írja a police.hu

Később kiderült, hogy a férfi néhány nappal korábban ugyanabból a buszmegállóból, hasonló módszerrel már ellopott egy kerékpárt. A XVIII. kerületi rendőrök O. Flóriánt két rendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsítottól lefoglalt biciklit a nyomozók még a bűncselekmény napján visszaadták a tulajdonosának. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk