Brutális gyilkosság Nyíregyházán

  • narancs.hu
  • 2024. január 22.

Bűn

A férfi megölte az élettársát, majd otthagyta a gyerekeket a holttesttel a lakásban. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást M. Zoltán 53 éves nyíregyházi lakos ellen – olvasható a police.hu-n.

A nyomozás adatai szerint a férfi nyíregyházi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta 39 éves élettársát, hogy a nő életét vesztette. A férfi a bűncselekmény után távozott otthonról, elhunyt élettársát a szobában hagyta, és több napig nem ment haza. Ilyen körülmények között hagyta felügyelet nélkül a lakásban öt kiskorú, gyámsága alatt álló gyermekét, akik közül a legidősebb, 14 éves fiú értesítette a mentőket, valamint egyik rokonukat a nő haláláról pénteken.

A Szabolcs vármegyei nyomozók január 20-án M. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A bíróság január 22-én elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét.

A férfival szemben – amiatt, hogy a gyámsága alatt lévő öt kiskorú gyermeket halott élettársával együtt több napra egyedül hagyta – felmerült a kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja is, amit a nyomozók igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálnak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk