Brutális leszámolás történt Kaliforniában: egy család négy generációját ölték meg

  • narancs.hu
  • 2023. január 18.

Bűn

Egy 10 hónapos csecsemőt is kivégeztek. A gyilkosokat az FBI is keresi.

Egy család négygenerációnyi tagját, köztük egy 16 éves lányt és annak 10 hónapos csecsemőjét egy drogkartellekre emlékeztető leszámolásban ölték meg Kaliforniában – írja BBC.

A háromezer fős, Goshen nevű településen, múlt héten drogügyben razziázott a rendőrség. Majd hétfőn egy célzott leszámolásnak tűnő lövöltözésben meghalt a Parraz család hat tagja. Két holttestet találtak az utcán, négyet pedig a házban.

A leszámolást három ember élte túl. Ketten egy közeli kocsiban rejtőztek el, amikor meghallották a lövéseket. Egyvalakire pedig sokkos állapotban, a házban talált rá a rendőrség, ő a földön feküdt, lábát az ajtónak támasztva, hogy megakadályozza a támadókat abban, hogy bejussanak a szobába.

Tulare megye seriffje, Mike Boudreaux azt mondta, az ügynek két konkrét gyanúsítottja van, akiket egyelőre nem neveztek meg. Azt közölték, hogy a gyanúsítottak után kutatva a rendőrség figyeli a mexikói és kanadai határt is.

A nyomozást az FBI segíti, és 10 ezer dolláros (nagyjából 3,7 millió forintnak megfelelő) nyomravezetői jutalmat ajánlottak fel azért, ha valaki olyan információval szolgál, amely letartóztatáshoz vezet az ügyben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk