Csalók gyűjtenek pénzt Karsai Dániel profilképével

  • narancs.hu
  • 2024. április 1.

Bűn

Messengeren jelentkeznek. Az alkotmányjogász testvére azt kéri, akit megkeresnek, jelentse a Facebooknak.

Karsai Dániel Facebook-profilképét használva gyűjtenek „adományt” csalók, erről az alkotmányjogász testvére, Péter számolt be a Facebookon

Messengeren veszik fel a kapcsolatot azzal, akit kiszemelnek. 

Karsai Péter azt írja, hogy Dániel már hetek óta nem használja a messengert. Kéri, hogy akit bárki a testvére nevében megkeres, az jelentse az esetet a Facebooknak, és semmiképp se utaljon pénzt.

Karsai Dániel alkotmányjogász gyógyíthatatlan betegséggel küzd, és szeretné elérni, hogy Magyarországon is legális legyen az ilyen helyzetben lévő emberek eutanáziája. Ennek érdekében pert indított az emberi jogok európai bíróságán, és az Országgyűléshez is fordult. Szándékát a kormánypártok nem támogatják. Ha Karsai Dániel nem éri meg a bírósági eljárás végét, testvére, Péter folytatja helyette a jogi küzdelmet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk