Egymondatos interjút adott a rendőrgyilkos a Borsnak (frissítés)

  • narancs.hu
  • 2023. január 14.

Bűn

Azt mondta, általában tiszta a lelkiismerete.

Egy budapesti kórház traumatológiáján gyógyítják és őrzik Sz. Szilárdot, aki csütörtökön este meggyilkolt egy 29 éves rendőrt, Baumann Pétert. 

A Bors arról írt szombaton, hogy Sz. Szilárdot egy első emeleti kórteremben őrzik, a tudatánál van, és  „szívélyesen üdvözölte” az újságírót.

A kérdésre, igaz-e, hogy a lábát a lövés miatt amputálni kellett, megmutatta, hogy megvan mindkét lába.

Arról, hogy a január 12-én történt eset után tiszta-e a lelkiismerete, a férfi annyit mondott, általában tiszta a lelkiismerete. 

 

 

„Itt véget is ért a beszélgetésünk, mert a rendőrök megkértek minket, hogy hagyjuk el a helyszínt” – olvasható a cikkben.

A gyanúsított büntetett előéletű, korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ítélték el. Most a garázdaság és testi sértés miatt rá kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt támadta meg az intézkedő rendőröket. 

A támadás során megsérült két rendőrt ma meglátogatták feletteseik, egyikük még a kórházban, másikuk otthon lábazdozik. A rendőr, aki életét vesztette, az esküvőjére készült.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk