Elkésett a munkahelyéről, majd megverte a főnökét

  • narancs.hu
  • 2023. június 16.

Bűn

Garázdaság és könnyű testi sértés Kaposváron, magas sarkú cipővel. 

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állított a Kaposvári Járási Ügyészség egy árufeltöltőt, aki magas sarkú cipővel támadt az üzletvezető-helyettesre.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a negyvenes éveiben járó nő Kaposvár belvárosában, áruházban dolgozott. Egy reggel öt percet késett a munkahelyéről, és ezt az üzletvezető-helyettes szóvá tette. Vita támadt közöttük, és terítékre került, hogy a nő mennyit dolgozott korábban: szerinte egy órával többet, a felettese szerint azonban három órával kevesebbet.

Az árufeltöltő elveszítette az önuralmát, és a polcról levett női cipővel csépelni kezdte az üzletvezető-helyettest, legalább hétszer megütötte a fején. A megtámadott főnök elesett, az árufeltöltőt pedig egy másik munkatárs tartotta vissza attól, hogy tovább üssön.

Az ütlegelés következménye: nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülések és egy nyílt seb a fejbőrön.

A Kaposvári Járásbíróság a vádirattal megegyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, akinek halmazati büntetése 140 óra közérdekű munka. Az ítéletet az ügyészség, a vádlott és védője tudomásul vette, így most már jogerős.

A támadást rögzítette a biztonsági kamera. A felvételt az ügyészség honlapján, itt meg lehet nézni, bár alkalmas a nyugalom megzavarására.

Leadkép: a Somogy Megyei Főügyészség, a Kaposvári Járási Ügyészség és a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség székháza. Fotó:  MTI/Varga György

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk