Újra kihallgatták Szalai Ádámot, súlyosabb bűncselekménnyel vádolják

  • narancs.hu
  • 2023. június 16.

Bűn

Decemberben keveredett verekedésbe. 

Újra kihallgatták és most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják Szalai Ádámot, a magyar futballválogatott egykori csapatkapitányát egy tavaly decemberben történt verekedés miatt – írja a 24.hu.

A focista tavaly december 29-én került konfliktusba egy társasággal. Egy 21 éves fiatal a Bazilikánál sétált a barátaival, amikor megkért valakit, hogy készítsen fotót róluk. Nem tudták, hogy ő Szalai Ádám testvére. A fiatal meglepődött, amikor visszautasították a kérését, és trágár hangnemben visszakérdezett: „Miért nem, te faszfej?!” A hangoskodásra odament a labdarúgó, és a fiatalember elmondása szerint talppal mellkason rúgta, majd belerúgott akkor is, amikor már a földön feküdt.

EURO-2020 - Magyarorsz?g-Portug?lia

 
Szalai Ádám (b) és a portugál Rúben Dias a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én
Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

Szalai a történtek azt mondta, az öccsével volt egy találkozón, amikor azt látta, hogy négy részeg fiatal körbeveszi a testvérét, és mivel azt hitte, hogy meg akarják verni az öccsét, egy rúgással eltávolította az üvöltöző fiatalt. Azt cáfolta, hogy a földön fekvő férfiba is belerúgott.

Szalait garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsították meg a történtek után. A lap értesülései szerint jogos védelemre hivatkozott vallomásában: azt mondta, csak az öccsét féltette. Azóta elkészültek a szakvélemények az ügyben, és a rendőrség súlyosított a bűncselekmény minősítésén.

A  BRFK súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást, amely során egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás eredményességének érdekében további információt nem áll módunkban közölni – közölte a BRFK sajtóosztálya a 24.hu-val. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk