Ittasan tarolt a BMW-s, kérte, ne hívjanak rendőrt

  • narancs.hu
  • 2023. május 14.

Bűn

Szombathely, vasárnap reggel. Helyszínelés közben a sofőr rokona fejbe akarta vágni a házigazdát, mert fényképezte a kárt.

Egy fekete BMW vasárnap hajnalban Szombathelyen, a Szent Imre utcában Gencsapáti felé tartva nem bírta bevenni az erősen jobbra ívelő kanyart. Áttért a menetirány szerinti bal oldalra, nekiütközött egy korlátnak, kidöntötte, aztán a kocsi felgyűrte egy családi ház drótkerítését az árnyékolóval együtt. Letarolta azt a sövényt is, ami majd évek múlva kiváltotta volna az árnyékolót. Ütközött egy nagy reklámtábla lábával, és csak egy beton talapzatú fém kerítésoszlop tudta megállítani, az is úgy, hogy a betontuskó kifordult a helyéből – tudósít a nyugat.hu.

A balesetben senki sem sérült meg.

Az érintett házban lakó háromgyermekes család azonban a csattanás után arra ébredt, hogy valaki dörömböl a bejárati ajtón. A BMW ittas sofőrje volt az: azt kérte, hogy ne hívjanak már rendőrt, hiszen nem történt semmi baj.

A házigazda azonban mégis telefonált. A rendőrök a kocsi vezetőjét előállították vérvételre.

A nyugat.hu cikke szerint a helyszíni szemle közben a házigazda – azért, hogy később, amikor a biztosítóval tárgyal, legyen bizonyítéka – elkezdte fotózni a lerombolt kerítését és az autót a kifordított betontuskóval. A sofőr egyik hozzátartozója közben ráüvöltött, hogy „ne fotózz már, mert fejbebaszlak”, és szóba hozta a házigazda állampolgárságát is többek közt. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk