Szexszel vesztegette meg az orvost egy 43 éves nő

  • narancs.hu
  • 2023. május 14.

Bűn

A nyíregyházi háziorvos fel is írta neki a fogyást segítő gyógyszert, amelyet csak cukorbetegek kaphatnának.

 

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei háziorvos 2023. május 12-én a Magyar Orvosi Kamara Országos Elnökségének bejelentette, hogy ellene a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nyomozást folytat, ezért kérte a kamarában viselt tisztségeinek felfüggesztését a vizsgálat lezárultáig. Ezzel az Országos Elnökség egyhangúlag egyetértett – írta vasárnap az MTI.

A hvg.hu szerint arról az orvosról van szó, akivel szemben a rendőrség vesztegetés elfogadása miatt nyomoz. 

A 48 éves nyíregyházi háziorvost a gyanú szerint egy 43 éves budapesti nő vesztegette meg: március 6-án szexet ajánlott neki, azért, hogy írjon fel cserébe orvosi vényre egy fogyást elősegítő gyógyszert, amelyet cukorbetegek kezelésére használnak. 

A lap szerint az orvos, „mint jogtalan előnyt”, a nő ajánlatát elfogadta, és eleget tett a kérésének, holott a páciens nem az ő ellátási körzetében lakik, és a kért gyógyszer felírására nem is lett volna jogosult. 

A receptet március 7-én váltotta ki a nő. A nyomozók átkutatták a lakását, és megtalálták, lefoglalták a kiváltott gyógyszert.

Az orvost és a nőt is gyanúsítottként hallgatták ki, vallomást egyikük sem tett. Mindketten szabadlábon védekezhetnek. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk